08:40-09:00	09:00-10:00 (1hr)	10:00-11:00 (1hr)	ы	11:15-12:15 (1hr)		13:20-14:05 (50mins)		14:05-14:55 (50mins)		
Spelling, SNIP, rapid grammar, rapid reading, marking comments			11-11:15		12:15- 13:15					14:55- 15:15
Monday RC (08:30-15:15 = 5.75hrs)	RE: Causes of suffering	Leavers' assembly prep 10:45 JS to Robins	CK Break Duty	Music: Ame sau vala tara bal		ERIC	Transition Activities: Booklet fro Borough and other tasks	from Beds Reading: Boy, Everywhere		Assembly
TUESDAY RC (08:45-12:15 = 3.5hrs) Transfer Day	PSHE: Getting to know me mini-books	French with Madame Bentley English Lead Time:		Maths: Arithmetic		ERIC	English: Informal letter	PSHE with Mrs	s Leach	
WEDNESDAY RC (08:45-12:15 = 3.5hrs) Transfer Day	Maths: Problem solving and reasoning	English: Kenning poems	RC & JS Break Duty	Art: Group Challenge (need A3 card)		ERIC	Team-building Activities: Various			Singing Assembly
Тникздау RC (08:30-12:15 = 3.75hrs)	PE: KS1 Sports Day (Sports Leaders) PPA:	PE: KS1 Sports Day (Sports Leaders) 10:45 JS to Robins PPA:	CK Break Duty	Computing with Mrs Davies English Lead Time:		ERIC	Science: Linnaeus System	Science: Linnad	eus System	
Friday	History: Assessment	History: Assessment 10:45 JS to Robins		PE: Rounders		ERIC	Reading: The Final Year Book Club:	Maths: 144 Clu	чр	Celebration Assembly