## Eagles Timetable – Summer 2 - WK 4 - Week beginning: 23.06.25

08:40-09:00	09:00-10:00 (1hr)	10:00-11:00 (1hr)		11:15-12:15 (1hr)		13:20-14:05 (50mins)			14:05-14:55 (50mins)	
Spelling, SNIP, rapid grammar, rapid reading, marking comments			11-11:15		12:15- 13:15					14:55- 15:15
Monday RC (08:30-15:15 = 5.75hrs)	History: Women's roles in the 1950s	English: Women's roles in the 1950s 10:45 JS to Robins	CK Break Duty	Music: Ame sau vala tara bal		ERIC	Geography: The role of geographers			Assembly
TUESDAY RC (08:45-12:15 = 3.5hrs)	Leavers' assembly prep	French with Madame Bentley  English Lead Time:  10:45 JS to Robins		RE: Christian responses to suffering		ERIC	Reading: Boy, E	verywhere	PSHE with Mrs Leach  CK: HfL Training	
WEDNESDAY RC (08:45-12:15 = 3.5hrs) Socially Speaking	Science: Drugs and alcohol	Science: Drugs and alcohol  10:45 JS to Robins	RC & JS Break Duty	RE: Positives from suffering		ERIC	Reading: The Final Year  History: Second-wave feminism		I nd-wave feminism	Singing Assembly
THURSDAY RC (08:30-12:15 = 3.75hrs)	Science: Classification	Science: Classification  10:45 JS to Robins	CK Break Duty	Computing with Mrs Davies		ERIC	PPA:		PE with Miss Gingell: (Athletics on the field)  PPA:	
FRIDAY  CK Out	PE with Mrs Oakley: Rounders  Y6 Extra Transition at SA (selected pupils only)	Colour Visualisation with Mrs Oakley  10:45 JS to Robins		Computing with Mrs Oakley:		ERIC	· ,,		Mindfulness Activities with Mrs Oakley	Celebration Assembly